קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גנאש אספרסו כפולה

עוגת גנאש אספרסו כפולה
עוגת גנאש אספרסו כפולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 19%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כפולה, עוגת תות גנאש שוקולד כפולה, ו אספרסו מרטיני ג'לי ירה.

הוראות

1
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בסיר כבד על אש נמוכה ממיסים שוקולד וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מערבבים אספרסו וסוכר עד להמסת הסוכר; מערבבים לתערובת שוקולד. מגניב עד פושר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה, היכו ביצים במהירות בינונית במשך 1 דקה. מקציפים במהירות גבוהה במשך 4 דקות ארוכות יותר או עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים בהדרגה תערובת שוקולד מקוררת עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לתוך מחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1-1 / 2 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים ב-400° עבור 19-22 דקות או עד הטמפרטורה מגיעה ל-160° העליון נראה להגדיר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לגנאש מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
מורחים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
מקשטים לפי הצורך. מקררים שאריות.