עוגת גנאש אספרסו כפולה
עוגת גנאש אספרסו כפולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 19%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כפולה, עוגת תות גנאש שוקולד כפולה, ו אספרסו מרטיני ג'לי ירה.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
בסיר כבד על אש נמוכה ממיסים שוקולד וחמאה.
מערבבים אספרסו וסוכר עד להמסת הסוכר; מערבבים לתערובת שוקולד. מגניב עד פושר.
בקערה גדולה, היכו ביצים במהירות בינונית במשך 1 דקה. מקציפים במהירות גבוהה במשך 4 דקות ארוכות יותר או עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים בהדרגה תערובת שוקולד מקוררת עד שלא נותרו פסים.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1-1 / 2 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-400° עבור 19-22 דקות או עד הטמפרטורה מגיעה ל-160° העליון נראה להגדיר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
לגנאש מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים אספרסו.
מקשטים לפי הצורך. מקררים שאריות.