קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת דגל

עוגת דגל
עוגת הדגל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סוכריות, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת דגל, עוגת דגל, ו עוגת דגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שקית מאפה רוזט טיפ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9-by-13 אינץ מלבני תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף מעיל שוב עם תרסיס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להקציף יחד ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מקציפים את הסוכר והחמאה המגורענים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה ורכה, 3 דקות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם עד בשילוב, ואז להכות את הוניל. הפחת את המהירות לנמוך והכה בשליש מתערובת הקמח עד רק בשילוב. מקציפים בחצי את חלב החמאה ולאחר מכן חוזרים, מוסיפים את הקמח ב 2 יותר במרווחים לסירוגין עם המחצית השנייה של חלב החמאה. מערבבים את הסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר למחבת מוכנה ולהפיץ את הבלילה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד העוגה הוא חום זהוב ואת הקפיצים העליונים בחזרה מגע קל, 30 עד 35 דקות. מגניב 15 דקות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפעל סכין קטנה סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר את הצדדים ולהפוך את העוגה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הסר את נייר הקלף ולאחר מכן להעיף שוב על מגש הגשה או קרש חיתוך כך החלק העליון של העוגה הוא בחזרה על גבי. מגניב לגמרי לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
עבור הזיגוג: הכה את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מוסיפים את השוקולד הלבן ומכים עד רכות. בהדרגה להכות את הסוכר ' ממתקים ווניל. הגדל את המהירות בינונית-גבוהה ופעימה עד חלקה מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
12
להעביר 1/2 כוס של ציפוי לשקית מאפה מצויד טיפ רוזט קטן. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים את האוכמניות ב 6 שורות של 6 פירות יער כל בפינה השמאלית העליונה של העוגה. לקצץ ולחצות את התותים לאורך ולעשות 4 שורות של תותים על פני העוגה. צינור 13 כוכבים בין האוכמניות ולהשתמש בציפוי הנותר כדי צינור גבול סביב החלק התחתון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
2
מברישים את הגרגרים עם הג ' לי המומס.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
לחתוך ולהגיש.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ריבת תפוח או ריבת משמש, נמסריבת תפוח או ריבת משמש, נמס11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים5largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבן קרקע קמח תירס לבןאבן קרקע קמח תירס לבן0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(חוֹרֶף)קשת או אדום, לבן וכחול sprinklesקשת או אדום, לבן וכחול sprinkles454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלח, מרוכךמקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן קצוץ, נמס ומקורר מעטשוקולד לבן קצוץ, נמס ומקורר מעט