אם יש לכם קורנפלור, קמח עוגה, קמח מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה דובדבן-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, עוגת שוקולד מריר, ו עוגת שוקולד מריר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב סוכר ו קורנפלור בסיר שאינו מגיב בינוני (ראה הערה). מערבבים דובדבנים, קירש (או מיץ תפוזים), גרידת לימון ותמצית שקדים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית כמו ריבה עבה מאוד צמצם כ 1 כוס, 5 עד 7 minutes.To הכן עוגה: לנפות קמח עוגה, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. מקציפים סוכר, חמאה ושמן בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על נמוך, ולאחר מכן במהירות בינונית, עד מאוד קל ורך, על 1 1/2 דקות, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
תמצית שקדים
עמילן תירס
מיץ תפוזים
גרידת לימון
דובדבנים
חמאה
קירשה
סוכר
מלח
ריבה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים חצי היוגורט ומכים עד חלקה מאוד. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח במחצית החומרים היבשים עד incorporated. לנצח את היוגורט הנותר, ביצים, וניל ושקדים תמצית עד בשילוב, גירוד הצדדים לפי הצורך. מערבבים את שאר החומרים יבשים רק עד incorporated.כפית חצי נדיב של הבלילה למחבת מוכנה, מתפשט לקצוות. כפית את תערובת הדובדבן על הבלילה. למעלה עם הבלילה הנותרת. משמנים סכין חמאה ומערבלים אותו אנכית דרך הבלילה והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
דובדבנים
וניל
חמאה
יוגורט
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאה
בלנדר
מחבת
3
אופים את העוגה עד שקיסם שיניים מוכנס בחלק העבה ביותר יוצא ללא פירורים נצמדים אליו והקפיצים העליונים בחזרה כאשר נלחץ קלות, 50 עד 65 דקות. (מחבתות מתכת בצבע כהה בדרך כלל לאפות עוגות מהר יותר מאשר מחבתות מתכת בצבע בהיר או מבריק.)
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לעמוד עד העוגה מקורר לחלוטין, על 1 1/2 שעות. בזהירות רבה להפעיל סכין סביב הקצוות ואת הצינור במרכז כדי לשחרר את העוגה מן הצדדים והתחתון. ראפ המחבת בחדות על הדלפק כמה פעמים כדי לשחרר לחלוטין. הפוך את המחבת על צלחת הגשה והחלק את העוגה החוצה. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.