עוף מוחיטו
עוף מוחיטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם אורגנו, עוף, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מוחיטו האולטימטיבי ... ההמשך-מוחיטו דובדבן, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), ו עוף מוחיטו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את עמוד השדרה של עוף עם מזמרה עוף; לשטח את העוף על ידי לחיצה חזקה על חלק העור של עוף כך שהוא יישב באופן שווה במחבת.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מערבבים את כל התבלינים היבשים ולשפשף את העוף עם תערובת תבלינים, במיוחד מתחת לעור. מכניסים לתוך שקית פלסטיק resealable ומקררים במשך 30 דקות.
בקערת ערבוב גדולה לשלב את כל החומרים למרינדה, ולאחר מכן להוסיף עוף למרינדה ומקרר לפחות 1 שעה.
הסר עוף מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. במחבת גדולה לטחון מעל בינוני עד חום גבוה, להוסיף 4 כפות של שמן זית כתית נוספת. כאשר השמן חם, מניחים את עור העוף בצד למטה וצורב.
כאשר העור הוא עוף flip חום זהוב ולהוסיף 1/2 כוס מרינדה למחבת; מחבת מקום בתנור ומבשלים את העוף במשך 25 דקות או עד עוף יש טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F.
הסר את העוף מהתנור ומברשת עם זיגוג מוחיטו.
מניחים עוף תחת broiler במשך 5 דקות.
הסר מטאטא, לחתוך ולהגיש מיד עם זיגוג יותר בצד.