עוגת דובדבנים-ברי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בסיר בינוני לשלב 3/4 כוס סוכר, טפיוקה, קורנפלור, ומלח.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בנוזלי דובדבן ותותים שמורים. ערבוב כל הזמן, תערובת בישול על חום בינוני 5 עד 10 דקות או עד שהוא מתחיל להתעבות.
פירות כפית מילוי למחבת מצופה מאפה. למעלה עם מאפה שני. חותם וקצוות חליל, ולאחר מכן להפוך פתחי קיטור בקרום העליון.
מפזרים 2 כפיות סוכר. מכסים את הקצוות של מאפה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
הסר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה כדי לאפשר קצוות מאפה לחום.