זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר בינוני לשלב 3/4 כוס סוכר, טפיוקה, קורנפלור, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
טפיוקה.
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מערבבים היטב, ואז מערבבים בנוזלי דובדבן ותותים שמורים. ערבוב כל הזמן, תערובת בישול על חום בינוני 5 עד 10 דקות או עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
תותים
דובדבנים
4
הסר מהחום.
5
פירות כפית מילוי למחבת מצופה מאפה. למעלה עם מאפה שני. חותם וקצוות חליל, ולאחר מכן להפוך פתחי קיטור בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרום
פירות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים 2 כפיות סוכר. מכסים את הקצוות של מאפה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה כדי לאפשר קצוות מאפה לחום.