קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

עוגת דובדבנים-ברי

עוגת דובדבנים-ברי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני לשלב 3/4 כוס סוכר, טפיוקה, קורנפלור, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
טפיוקה.טפיוקה.
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים היטב, ואז מערבבים בנוזלי דובדבן ותותים שמורים. ערבוב כל הזמן, תערובת בישול על חום בינוני 5 עד 10 דקות או עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
דובדבניםדובדבנים
4
הסר מהחום.
5
פירות כפית מילוי למחבת מצופה מאפה. למעלה עם מאפה שני. חותם וקצוות חליל, ולאחר מכן להפוך פתחי קיטור בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים 2 כפיות סוכר. מכסים את הקצוות של מאפה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה כדי לאפשר קצוות מאפה לחום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום