עוגת דלעת
עוגת דלעת דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . לכו לחנות ותרימו את כלהאדמה, מחית דלעת, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ bundt או מחבת צינור.
שמן שמנת, ביצים מוכות, דלעת ווניל יחד.
לנפות את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אגוז מוסקט טחון, allspice הקרקע, קינמון טחון, שיני קרקע ומלח יחד.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת ומערבבים עד רק בשילוב. אם תרצה, מערבבים כמה אגוזים קצוצים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 5 דקות ואז להתברר על צלחת ומפזרים סוכר של ממתקים.