Boo-tiful עוגת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, גבינת שמנת, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת Boo-tiful, עוגת רוח רפאים Boo-tiful, ו Boo-tiful" כוסות ג'לי.
הוראות
1
מערבבים ביצים, סוכר ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד התערובת היא בצבע לימון ועבה. להתמזג דלעת; להפריש. בקערה אחרת, לטאטא יחד קמח, מלח, סודה לשתיה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף 1/2 כוס בכל פעם לתערובת הדלעת, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת אפייה משומנת קלות 13 "x 9" ואופים ב 350 מעלות במשך 40 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. אם באמצעות מחבת Bundt, אופים במשך 30 דקות ב 350 מעלות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות במשך 20 עד 25 דקות נוספות. בדוק את העדינות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כדי להפוך את עוגת הדלעת המוצגת, להכין את המתכון פעמיים, מה שהופך 2 עוגות. הפוך אחד על גבי השני. הכן ציפוי גבינת שמנת הזמנת 1/2 כוס לגבעול. ציפוי גוון עם צבע מאכל כתום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
5
טפטוף על עוגות. גוון נשאר ירוק זיגוג. כפור גביע גלידה עם ציפוי ירוק הפוך לגבעול.