עוגת דלעת בריאות
עוגת דלעת בריאות היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם דלעת, מלח, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 425 ° F. בקערה בינונית, לערבב קמח, 1 כפית סוכר, 1/4 כפית מלח ושמן עם מזלג עד מעורב היטב. מערבבים בחלב, 1 כף בכל פעם, משליכים במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה. לעצב מאפה לכדור, באמצעות הידיים. לחץ על מאפה בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'; חליל לפי הצורך או לחץ על מאפה לקצה העליון של צלחת עוגה עם אצבעות או מזלג.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה מעט עם מקציף חוט או מקצף ביצים. לנצח הנותרים מילוי מרכיבים.
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה מאופה; בזהירות במקום על מתלה תנור.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F. קצה הכיסוי של קרום העוגה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים כ 45 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על קירור מדף לפחות 1 שעה לפני ההגשה. לאחר הקירור, העוגה יכולה להישאר בטמפרטורת החדר עד 5 שעות נוספות, ואז צריך להיות מכוסה ומקורר.