קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת דביקה עם סיידר קרמל

עוגת דלעת דביקה עם סיידר קרמל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 450 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם סוכר מגורען, מים, וודקה דלעת מתובלת ביבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סיידר תפוחים קרמל, מטבל גבינת סיידר דלעת קשה, ו Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 177°. גריז קל 8 כוסות אלומיניום 4-אונקיה או כל 12 כוסות של פח מאפין סטנדרטי, ולאחר מכן מניחים את הכוסות במחבת צלייה גדולה או כלי אפייה אחרים עם חדר בשפע וצדדים כי הם לפחות 2 אינץ ' גבוה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בישול פולנטהבישול פולנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים ביצים, וניל ואלכוהול בקערת ערבוב בינונית ומקציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לטאטא בסוכר, ואחריו חמאה, ואז קמח ומלח, שילוב מלא כל מרכיב לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להקציף רסק ותבלינים. בקערה קטנה נפרדת, להוסיף מים רותחים לסודה לשתייה ומערבבים בעדינות להתמוסס לחלוטין, ולאחר מכן להוסיף לבלילה ולטפטף מיד.הערה: להביא לפחות 1/2 כוס מים לרתיחה, ולאחר מכן למדוד 2 כפות לתוך קערת ערבוב קטנה המכילה סודה לשתיה. המים חייבים להיות רותחים, כך שהוא מפעיל באופן מלא וממיס את סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מחלקים הבלילה שווה בין כוסות מוכנות ולהוסיף סנטימטר של מים חמים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבת ולהוסיף מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עוד 20 דקות, ולאחר מכן לבדוק עבור doneness עם בודק עוגה, שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז עוגה. אם הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר כוסות למדף. אם העוגות לא נעשות, להמשיך לאפות ולבדוק במרווחים של 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מערבבים סוכר ומלח בסיר בינוני ומוסיפים מים להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא מתחיל לקרמל. לסירוגין לזוז לסירוגין על החום, מערבולת את המחבת בעדינות, עד קרמל הוא צבע ענבר אחיד, איפשהו בין צבע של דבש סירופ מייפל. עם קרמל את החום, לאט לשפוך סיידר ושמנת, להיות זהיר כפי שהוא יהיה לגמגם. לחזור לחום, להוריד אותו בינוני נמוך, ולאפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שכל הקרמל שנתפס נמס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מן הסיר כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הגשה: לשחרר בעדינות צמרות של עוגות מכוסות עם סכין קילוף, ולאחר מכן להפוך על צלחות. אם עוגות הם כיפה באופן משמעותי, לקצץ עד שטוח מספיק כדי לנוח על צלחות הפוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
יוצקים רוטב קרמל חם על עוגות חמות ומגישים מיד, עם קצפת או גלידה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת