עוגת דלעת דביקה עם סיידר קרמל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 450 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם סוכר מגורען, מים, וודקה דלעת מתובלת ביבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סיידר תפוחים קרמל, מטבל גבינת סיידר דלעת קשה, ו Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 177°. גריז קל 8 כוסות אלומיניום 4-אונקיה או כל 12 כוסות של פח מאפין סטנדרטי, ולאחר מכן מניחים את הכוסות במחבת צלייה גדולה או כלי אפייה אחרים עם חדר בשפע וצדדים כי הם לפחות 2 אינץ ' גבוה. תניח בצד.
מניחים ביצים, וניל ואלכוהול בקערת ערבוב בינונית ומקציפים יחד.
לטאטא בסוכר, ואחריו חמאה, ואז קמח ומלח, שילוב מלא כל מרכיב לפני הוספת הבא.
להקציף רסק ותבלינים. בקערה קטנה נפרדת, להוסיף מים רותחים לסודה לשתייה ומערבבים בעדינות להתמוסס לחלוטין, ולאחר מכן להוסיף לבלילה ולטפטף מיד.הערה: להביא לפחות 1/2 כוס מים לרתיחה, ולאחר מכן למדוד 2 כפות לתוך קערת ערבוב קטנה המכילה סודה לשתיה. המים חייבים להיות רותחים, כך שהוא מפעיל באופן מלא וממיס את סודה לשתיה.
מחלקים הבלילה שווה בין כוסות מוכנות ולהוסיף סנטימטר של מים חמים למחבת.
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבת ולהוסיף מים נוספים במידת הצורך.
אופים עוד 20 דקות, ולאחר מכן לבדוק עבור doneness עם בודק עוגה, שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז עוגה. אם הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר כוסות למדף. אם העוגות לא נעשות, להמשיך לאפות ולבדוק במרווחים של 5 דקות.
מערבבים סוכר ומלח בסיר בינוני ומוסיפים מים להרטיב.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא מתחיל לקרמל. לסירוגין לזוז לסירוגין על החום, מערבולת את המחבת בעדינות, עד קרמל הוא צבע ענבר אחיד, איפשהו בין צבע של דבש סירופ מייפל. עם קרמל את החום, לאט לשפוך סיידר ושמנת, להיות זהיר כפי שהוא יהיה לגמגם. לחזור לחום, להוריד אותו בינוני נמוך, ולאפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שכל הקרמל שנתפס נמס.
הסר מן הסיר כדי להתקרר מעט.
הגשה: לשחרר בעדינות צמרות של עוגות מכוסות עם סכין קילוף, ולאחר מכן להפוך על צלחות. אם עוגות הם כיפה באופן משמעותי, לקצץ עד שטוח מספיק כדי לנוח על צלחות הפוך.
יוצקים רוטב קרמל חם על עוגות חמות ומגישים מיד, עם קצפת או גלידה אם תרצה.