עוגת דלעת ותבלינים מדורגת ביותר
עוגת דלעת-תבלינים המדורגת ביותר דורשת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 16 מנות עם 399 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו חלב חמאה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: בריוש עם גג בועה , חטיפי אנרגיה של תבליני דלעת וחמוציות , וקאפקייקס תבליני דלעת ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את הדלעת, הסוכר, חלב החמאה, השמן, המים, הביצים, חלבוני הביצה והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה קטנה, ערבבו את הקמח, הקקאו, הקינמון, סודה לשתייה, חומר האפייה, המלח, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והציפורן; הקציפו בהדרגה לתוך תערובת הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו צימוקים ושוקולד צ'יפס.
מעבירים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.
מגישים עם גלידה אם רוצים.