עוגת דלעת ממולאת משמש עם ציפוי חמאה משחימה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. אם יש לכם משמשים, קמח זהב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת דלעת חמאה בשחמה עם ציפוי קרמל מלוח, ריבועי דלעת עם ציפוי חמאה משחימים, ו עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם קיצור או ספריי בישול; קמח קל. (אין להשתמש במחבת כהה או לא דביקה.)
בקערה קטנה, מערבבים את כל חומרי המילוי למעט משמשים עם מזלג עד פירורים עדינים. מערבבים 1/2 כוס משמשים קצוצים; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד שמנת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בדלעת. בהדרגה לנצח בתערובת קמח על מהירות נמוכה עד מעורבב.
מורחים 3 כוסות של הבלילה במחבת. עם גב כף, לעשות מנהרה 1/2 אינץ ' עמוק באמצע הבלילה. כפית מילוי לתוך המנהרה, לוודא מילוי לא לגעת בצד של מחבת. למעלה עם הבלילה שנותרה, וודא שכבת הבלילה נוגעת בצד של פאן.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי העליון הוא חום זהוב. מגניב 15 דקות.
הסר עוגה מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 2 ליטר, לחמם 1/3 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב בהיר; מגניב מעט. מערבבים באבקת סוכר. מערבבים 3 כפות של החלב עד חלקה.
מוסיפים חלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד עקביות הרצוי. ציפוי כפית על עוגה, לתת כמה לדרוס את הצדדים של עוגה.
מקשטים עם 1/4 כוס משמשים קצוצים.