עוגת דלעת ספייס עם ציפוי Streusel
אם יש לכם כוס חלב אבקת חלב, מלח, כפות יוגורט דל שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן, עוגת קפה Streusel תפוחים (ציפוי פקאן Streusel), ו עוגת גלידת חלב עם ציפוי אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות Farenheit.In קערה מוסיפה את כל המרכיבים היבשים.
מערבבים עם מזלג, לשלב, לפחות 1 דקה. הגדר בצד
בקערה בגודל בינוני (או קערה של מערבל לעמוד שלך) להוסיף את החומרים הראשונים 6. הכה במהירות בינונית עד משולב היטב וחלק.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הדלעת בשלישים. ודא כי כל תוספת מעורבב היטב לפני הוספת הבא.בעדינות גריז המחבת שלך (ים) ויוצקים בבלילה.ציפוי Streusel
בקערה קטנה לשלב את כל החומרים. תערובת לשלב באמצעות מזלג או האצבעות שלך.מפזרים באופן שווה את ציפוי על הבלילה עוגה thats כבר שפך לתוך מחבתות העוגה.
אופים את העוגה במשך 25 30 דקות (אם בישול כיכר או זמן פאן מלבני יהיה פחות עבור עוגות או כיכרות מיני).העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.ממתקים זיגוג סוכר
בקערה קטנה מוסיפים את אבקת הסוכר והמים. מערבבים עד התערובת חלקה.ברגע העוגה התקררה טפטוף מעל ציפוי streusel.* אתה יכול להשתמש 2 כוסות סוכר לבן רגיל מגורען אם אין לך שום סוכר turbinado.ברוכים הבאים לבטן של הגבר שלי! תשאיר לי תגובה ותודיע לי מה אתה חושב על האתר או אם יש מתכון שאתה רוצה לראות כאן. שיהיה לך יום נהדר.ככה? אתה תאהב את אלה: עוגת גבינה דלעת קלה
רביולי דלעת עם רוטב חמאה חום אגוזי לוז