קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת דלעת סרט שוקולד לבן עם זיגוג מייפל

עוגת דלעת סרט שוקולד לבן עם זיגוג מייפל
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת סוכר, תמצית אדמס vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת מתובלת ולחם שוקולד לבן עם זיגוג מייפל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת גדולה או תרסיס עם קמח הוסיף תרסיס אפייה.הכן מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שבבים לבנים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 1/2 דקות, לעצור כל 30 שניות כדי לעורר. מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל לשבבים מומסים. הגדר aside.In קערה בינונית, לשלב קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקינמון. הגדר aside.In קערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עד רכות. הכה בתמצית וניל אדמס. הכה בביצים, אחד אחד ולהמשיך להכות על מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 1 דקה או עד התערובת היא אור. מערבבים בדלעת. ביד או באמצעות מהירות נמוכה של מיקסר, מערבבים תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים כשליש של הבלילה דלעת לתוך מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
יוצקים מילוי לבן מעל הבלילה דלעת, שמירה על הבלילה הלבנה הרחק הצדדים של פאן ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את הבלילה דלעת הנותרים על הבלילה הלבנה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
6
אופים במשך 55 דקות או עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות; לפנות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.הכן זיגוג. מערבבים יחד אבקת סוכר מנופה, סירופ מייפל, 2 כפות של שמנת ומלח. הכה עד חלקה. אם זיגוג עבה מדי, להוסיף כף הנותרים של שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
טפטוף על עוגה מקורר; חנות עוגה במקרר.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות חמאה, מרוכךמקלות חמאה, מרוכך425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(טעם מקורי)(טעם מקורי)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)383אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח לכל המטרהכוסות קמח לכל המטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)תמצית מייפל (אני משתמש חיקוי Ma*Pel)תמצית מייפל (אני משתמש חיקוי Ma*Pel)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל אדמסתמצית וניל אדמס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי שוקולד לבן או צ'יפס לבן או 4 עוז שוקולד לבןפירורי שוקולד לבן או צ'יפס לבן או 4 עוז שוקולד לבן