עוגת דלעת עם אגוזי לוז מזוגגים
מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם הל טחון, תמצית vanillan, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ירקות מעורבים עם פירות יער ואגוזי לוז מזוגגים דבש, חמאה חומה מזוגגת גזר עם אגוזי לוז קלויים, ו לחם דלעת עם אגוזי לוז וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית, ולזרוק עם מזלג. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. תניח בצד.
כדי להכין מילוי, להכות גבינות עם מיקסר במהירות גבוהה עד חלקה.
הוסף 1 כוס סוכר מגורען ו -6 המרכיבים הבאים (באמצעות הל), פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מרכז עוגת הגבינה בקושי זז כאשר המחבת הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
כדי להכין ציפוי, לשלב סוכר חום וחמאה במחבת קטנה על חום בינוני; לבשל 3 דקות או עד תערובת נמס, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אגוזים, ערבוב מעיל; מגניב לטמפרטורת החדר. קרמבל ומפזרים על עוגה.