עוגת דלעת קילו עם זיגוג חלב
עוגת דלעת קילו עם זיגוג חמאה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא קמח, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת דלעת קילו עם זיגוג חלב, עוגת דלעת קילו עוגות עם זיגוג קינמון מייפל {#TheLeftoversClub}, ו עוגות קילו דלעת עם זיגוג מייפל.
הוראות
כדי להכין את העוגה, קל מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מורחים דלעת על 2 שכבות של מגבות נייר; מכסים עם 2 שכבות נוספות של מגבות נייר.
בואו לעמוד על 10 דקות. לגרד דלעת סחוטה לקערה.
מניחים 3/4 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, ו 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה; לנצח עם מיקסר במהירות בינונית 3 דקות או עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בדלעת ווניל. כף קלה 3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ו 3/4 כוס חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, לשלב 1/3 כוס חלב ושאר החומרים בסיר קטן על חום בינוני; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום.