קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת קלאסית

עוגת דלעת קלאסית
עוגת דלעת קלאסית היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, חלבונים ביצה, בצק עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים דלעת ומערבבים עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
כדי להכין את הקרום, לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'; להתאים צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת וחליל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
6
יוצקים תערובת דלעת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
קרוםקרום
7
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים גיליון אפייה על מדף התנור הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים 50 דקות נוספות או עד שכמעט נקבע. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
10
כדי להכין ציפוי, לנצח קרם עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
11
מוסיפים את האמרטו ואת אבקת הסוכר, ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ליקר Amarettoליקר Amaretto
12
מגישים עם עוגה.