עוגת דלעת קלאסית
עוגת דלעת קלאסית היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, חלבונים ביצה, בצק עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר.
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים דלעת ומערבבים עם מקצף עד חלקה.
כדי להכין את הקרום, לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'; להתאים צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת וחליל.
יוצקים תערובת דלעת לתוך הקרום.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה.
מניחים גיליון אפייה על מדף התנור הנמוך ביותר.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים 50 דקות נוספות או עד שכמעט נקבע. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, לנצח קרם עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים את האמרטו ואת אבקת הסוכר, ומכים עד מעורבב.