עוגת האוכל של השטן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 297 קלוריות . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח עוגה, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת אוכל שטן עם בננות מקורמלות , עוגת מלאך פוד עם ציפוי לימון ועוגת מלאכים במילוי פירות .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
קבעו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל-325 מעלות צלזיוס. רססו תבנית מתכת בגודל 13 על 9 אינץ' בספריי נון-סטיק, מרפדים בנייר אפייה כך שייתלה על דפנות התבנית ורססו את הקלף בספריי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מקציפים את המים הרותחים ואבקת הקקאו יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הסוכר, הקמחים, הסודה לשתייה והמלח בקערה של מערבל סטנד המצויד בחיבור ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
טורפים את השמן, השמנת החמוצה, הביצים והחלמונים בכלי גדול הניתן לזיגה.
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ומערבבים באיטיות לאיחוד. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה במשך 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה עוד 30 שניות. עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה. ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת בחזרה בלחיצה ומגיעה לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות פרנהייט, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מצננים בתבנית על רשת למשך 30 דקות, ולאחר מכן מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין לפני ההקפאה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקציפים את החמאה והמיונז בקערה של מערבל סטנד עם חיבור ההנעה, בגובה גבוה, עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 3 עד 4 דקות. כשהמיקסר במצב נמוך, מוסיפים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד נטמע, מפסיקים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מכבים את המיקסר ומוסיפים שליש מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים על נמוך לאיחוד, מפסיקים לגרד את דפנות הקערה. חוזרים על הפעולה עד שכל הסוכר נטמע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את המלח וממשיכים להקציף עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט את צבעו, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
השתמש מיד או אחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או במקרר עד שבוע. מביאים לטמפרטורת החדר לפני השימוש בציפוי צונן.