קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת האוכל של השטן

עוגת האוכל של השטן
עוגת האוכל של השטן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 297 קלוריות . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח עוגה, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת אוכל שטן עם בננות מקורמלות , עוגת מלאך פוד עם ציפוי לימון ועוגת מלאכים במילוי פירות .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
קבעו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל-325 מעלות צלזיוס. רססו תבנית מתכת בגודל 13 על 9 אינץ' בספריי נון-סטיק, מרפדים בנייר אפייה כך שייתלה על דפנות התבנית ורססו את הקלף בספריי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקציפים את המים הרותחים ואבקת הקקאו יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הסוכר, הקמחים, הסודה לשתייה והמלח בקערה של מערבל סטנד המצויד בחיבור ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טורפים את השמן, השמנת החמוצה, הביצים והחלמונים בכלי גדול הניתן לזיגה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ומערבבים באיטיות לאיחוד. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה במשך 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה עוד 30 שניות. עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה. ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת בחזרה בלחיצה ומגיעה לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות פרנהייט, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מצננים בתבנית על רשת למשך 30 דקות, ולאחר מכן מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין לפני ההקפאה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקציפים את החמאה והמיונז בקערה של מערבל סטנד עם חיבור ההנעה, בגובה גבוה, עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 3 עד 4 דקות. כשהמיקסר במצב נמוך, מוסיפים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד נטמע, מפסיקים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מכבים את המיקסר ומוסיפים שליש מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים על נמוך לאיחוד, מפסיקים לגרד את דפנות הקערה. חוזרים על הפעולה עד שכל הסוכר נטמע.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את המלח וממשיכים להקציף עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט את צבעו, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
השתמש מיד או אחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או במקרר עד שבוע. מביאים לטמפרטורת החדר לפני השימוש בציפוי צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגהקמח עוגה298דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קקאו הולנדית תהליךקקאו הולנדית תהליך2largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעטשוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעט128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים2largesביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר