עוגת האפרסק של אמא ת ' ורנטון
עוגת האפרסק של אמא תורנטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 597 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, אבל אפרסקים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו מיושן עוגת אפרסק, עוגת הפקאן של סבתא ת ' ורנטון, ו המניקוטי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
הערה של קוק: אתה יכול להגדיל את כמות הסוכר ל 1 1/4 כוסות, בהתאם למתיקות של אפרסקים. שיא אפרסקים בקיץ רק צריך 1 כוס.
לקרום: במעבד מזון שלבו את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה הקרה.
דופק את המעבד עד שהתערובת דומה לחול דק.
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מתגלגלת לכדור קטן. אם התערובת מעט יבשה, הוסיפו עוד מי קרח לפי הכף עד שהיא מתאחדת. אוספים את הבצק לכדור. בעזרת מגרד ספסל או סכין מחלקים את התערובת באופן שווה לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק. עוטפים כל דיסק בניילון נצמד ומצננים לפחות 30 דקות. בשלב זה תוכלו לשמור את הבצק העטוף במקרר מספר ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
קמח המערוך שלך לרדד 1 קרום עוגה על סיבוב 12 אינץ 'לעטוף מעל 9 1/2 אינץ' צלחת עוגה מחורצת.
מרדדים את קרום הפאי השני לסיבוב של כ -10 אינץ', וחותכים אותו לרצועות 1 אינץ ' בעזרת חותך פיצה מחורץ.
למילוי: קולפים וחותכים את האפרסקים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (כדאי שיהיו לכם כ -7 כוסות) וזורקים עם מיץ הלימון ותמצית השקדים בקערה גדולה.
הקציפו את הקמח, הסוכר, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח בקערה אחרת, וודאו שאין גושים. מערבבים את תערובת הקמח לאפרסקים ומערבבים היטב.
יוצקים את האפרסקים לקרום הפאי. מפזרים עם חתיכות החמאה. למעלה עם רצועות הסריג.
מברישים כל קמח מתחת לסריג כדי לוודא שהוא אוטם היטב. כווץ את הקצוות לאיטום. מקציפים את הביצה עם 1 כפית מים ומברישים את הסריג והקצוות בשטיפת הביצה.
פופ בתנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוריד את החום ל 350 מעלות צלזיוס ואופים עד הקרום מקבל חום, כ 50 דקות נוספות. אם הקצוות משחימים מהר מדי, מכסים אותם ברצועות נייר אלומיניום בערך באמצע האפייה. מצננים כ-30 דקות לפני ההגשה.