עוגת האפרסק של אמא תורנטון
צריך קינוח צמחוני? עוגת האפרסק של אמא תורנטון יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת האפרסק של אמא תורנטון, עוגת אפרסק מיושנת, ו עוגת הפקאן של סבתא תורנטון (מתכונים דומים).
הוראות
הערה של קוק: אתה יכול להגדיל את כמות הסוכר 1 1/4 כוסות, בהתאם המתיקות של האפרסקים. שיא הקיץ אפרסקים רק צריך 1 כוס.
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה קרה.
דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
קמח הסיכה מתגלגלת שלך ולגלגל את קרום עוגה 1 לכ-12 אינץ 'עגול לעטוף מעל צלחת עוגה מחורצת 9 1/2 אינץ'.
מרדדים את קרום העוגה האחר לכ -10 אינץ 'עגול, וחותכים את זה לרצועות 1 אינץ' עם חותך פיצה מחורץ.
עבור המילוי: לקלף לחתוך את האפרסקים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' (אתה צריך בערך 7 כוסות) ולזרוק עם מיץ לימון תמצית שקדים בקערה גדולה.
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה אחרת, לוודא שאין גושים. מערבבים את תערובת הקמח לתוך האפרסקים ומערבבים היטב.
יוצקים את האפרסקים לתוך קרום העוגה. לפזר עם חתיכות של חמאה. למעלה עם רצועות הסריג.
מברשת משם כל קמח מתחת לסריג כדי לוודא שהוא חותם היטב. מקמט את הקצוות כדי לאטום. מקציפים את הביצה עם 1 כפית מים ומברישים את הסריג ואת הקצוות עם לשטוף את הביצה.
פופ בתנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F ואופים עד הקרום מקבל חום, על 50 דקות יותר. אם הקצוות חום מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום על באמצע האפייה. מגניב כ -30 דקות לפני ההגשה.