צריך קינוח צמחוני? עוגת האפרסק של אמא תורנטון יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת האפרסק של אמא תורנטון, עוגת אפרסק מיושנת, ו עוגת הפקאן של סבתא תורנטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הערה של קוק: אתה יכול להגדיל את כמות הסוכר 1 1/4 כוסות, בהתאם המתיקות של האפרסקים. שיא הקיץ אפרסקים רק צריך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלי
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה קרה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
4
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה אחרת, לוודא שאין גושים. מערבבים את תערובת הקמח לתוך האפרסקים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
יוצקים את האפרסקים לתוך קרום העוגה. לפזר עם חתיכות של חמאה. למעלה עם רצועות הסריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
מברשת משם כל קמח מתחת לסריג כדי לוודא שהוא חותם היטב. מקמט את הקצוות כדי לאטום. מקציפים את הביצה עם 1 כפית מים ומברישים את הסריג ואת הקצוות עם לשטוף את הביצה.
פופ בתנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F ואופים עד הקרום מקבל חום, על 50 דקות יותר. אם הקצוות חום מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום על באמצע האפייה. מגניב כ -30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק