קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת האפרסק של אמא תורנטון

עוגת האפרסק של אמא תורנטון
צריך קינוח צמחוני? עוגת האפרסק של אמא תורנטון יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת האפרסק של אמא תורנטון, עוגת אפרסק מיושנת, ו עוגת הפקאן של סבתא תורנטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הערה של קוק: אתה יכול להגדיל את כמות הסוכר 1 1/4 כוסות, בהתאם המתיקות של האפרסקים. שיא הקיץ אפרסקים רק צריך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה קרה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
4
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
קמח הסיכה מתגלגלת שלך ולגלגל את קרום עוגה 1 לכ-12 אינץ 'עגול לעטוף מעל צלחת עוגה מחורצת 9 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מרדדים את קרום העוגה האחר לכ -10 אינץ 'עגול, וחותכים את זה לרצועות 1 אינץ' עם חותך פיצה מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
8
עבור המילוי: לקלף לחתוך את האפרסקים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' (אתה צריך בערך 7 כוסות) ולזרוק עם מיץ לימון תמצית שקדים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה אחרת, לוודא שאין גושים. מערבבים את תערובת הקמח לתוך האפרסקים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
יוצקים את האפרסקים לתוך קרום העוגה. לפזר עם חתיכות של חמאה. למעלה עם רצועות הסריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
11
מברשת משם כל קמח מתחת לסריג כדי לוודא שהוא חותם היטב. מקמט את הקצוות כדי לאטום. מקציפים את הביצה עם 1 כפית מים ומברישים את הסריג ואת הקצוות עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
פופ בתנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F ואופים עד הקרום מקבל חום, על 50 דקות יותר. אם הקצוות חום מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום על באמצע האפייה. מגניב כ -30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה