קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוגת הבטטה של רג'י

עוגת הבטטה של רג'י
פאי הבטטה של רג'י יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מלח, קליפה עמוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הכבד הקצוץ של סבתא רג'י, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים בטטות מהמיץ שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
מניחים תפוחי אדמה מתוקים במעבד מזון 11 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את שאר החומרים, למעט שמנת כבדה, למעבד מזון. תערובת תהליך עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קרם כבד על פני השטח של קליפת העוגה הקפואה. כפית תערובת בטטה לתוך קרום עוגה להחליק את החלק העליון. (עצור כאן ולהסתכל למטה אם באמצעות ציפוי פקאן.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מניחים על תבנית אפייה ואופים בשליש התחתון האמצעי של התנור במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בסיר בינוני מקום כל החומרים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, להפחית חום ומבשלים, ערבוב כל הזמן במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום, לאפשר להתקרר מעט אבל עדיין חם וגמיש.
9
הוסף מילוי בטטה כדי piecrust, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. לאחר מכן, בזהירות כפית תערובת פקאן על מילוי בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
מניחים על מחבת סדין בשליש התחתון של תנור f 350 מעלות ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר מהתנור לאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5