קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוגת הבטטה של רג'י

עוגת הבטטה של רג'י
פאי הבטטה של רג'י יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מלח, קליפה עמוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הכבד הקצוץ של סבתא רג'י, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים בטטות מהמיץ שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
מניחים תפוחי אדמה מתוקים במעבד מזון 11 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את שאר החומרים, למעט שמנת כבדה, למעבד מזון. תערובת תהליך עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קרם כבד על פני השטח של קליפת העוגה הקפואה. כפית תערובת בטטה לתוך קרום עוגה להחליק את החלק העליון. (עצור כאן ולהסתכל למטה אם באמצעות ציפוי פקאן.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מניחים על תבנית אפייה ואופים בשליש התחתון האמצעי של התנור במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בסיר בינוני מקום כל החומרים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, להפחית חום ומבשלים, ערבוב כל הזמן במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום, לאפשר להתקרר מעט אבל עדיין חם וגמיש.
9
הוסף מילוי בטטה כדי piecrust, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. לאחר מכן, בזהירות כפית תערובת פקאן על מילוי בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
10
מניחים על מחבת סדין בשליש התחתון של תנור f 350 מעלות ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר מהתנור לאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5