קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק

עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק
עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קליפת לימון, קמח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, חזיר קל ואלגנטי, ו ברוקולי אלגנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, 1/4 כוס סוכר, וקמח יחד בקערה; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
אופים את הקרום עד השחמה קלה, כ 8 דקות; לאפשר להתקרר במחבת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת עם 1 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון, מיץ לימון, ותמצית וניל עד משולב היטב. הכה את הביצים וחלמון ביצה, אחד בכל פעם, עד המילוי הוא ללא גושים; לקפל בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אופים בתנור 450 מעלות במשך 12 דקות, ולאחר מכן להפחית את חום התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
אופים עד סט, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר את עוגת הגבינה בעדינות ובזהירות מהתנור, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר בעוד עדיין במחבת; לקרר לילה. שחרר את המחבת בעדינות להסיר לחתוך ולהגיש את עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'