עוגת הגבינה המושלמת
עוגת הגבינה המושלמת דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פירורי קרקרים, נסו לבנות ארוחה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה מושלמת, ו עוגת גבינה מושלמת.
הוראות
בחוזקה הקש פירורים לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. קו המסננת עם ארבע שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הקצוות החיצוניים של הקערה. יוגורט כפית לתוך המסננת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה, ולהשליך את הנוזל.מחממים תנור ל-350.כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים יוגורט מנוקז, קמח, ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך גבינת שמנת) בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. לאט להוסיף תחליף ביצה, והכה עד בשילוב.
יוצקים תערובת גבינה לתוך קרום מוכן.
מניחים במחבת אפייה רדודה גדולה, ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
הסר צדדים מחבת, וקריר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.