עוגת הגזר של אמא דורשת בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 15 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. Spray התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים גזר מגורד וזורקים למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
בקערת ערבוב, באמצעות מהירות בינונית של מיקסר חשמלי, להכות ביצים, סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים שמן ואננס, מערבבים היטב. בקבוצות על מהירות נמוכה, להוסיף תערובת גזר, לערבב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
יוצקים למחבת שלך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת, לרוץ מקציף יבש או מזלג דרך אבקת סוכר כדי לשבור את כל גושים ולהניח בצד. בקערת ערבוב בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאה ווניל עד חלקה מאוד. הפעל את המיקסר במהירות נמוכה והוסף את אבקת הסוכר בקבוצות.