עוגת הדלעת הטובה בעולם
עוגת הדלעת הטובה בעולם היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם סוכר חום, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו לחם הדלעת הטוב בעולם אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד סוכר לבן, סוכר חום, מלח וקינמון. כאשר מרכיבים אלה מעורבים היטב, מערבבים את הביצים ואחריו דלעת וחלב.
העברת תערובת לקרום העוגה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב לפני ההגשה.