עוגת הדלעת של שרה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, ג'ינג'ר הקרקע, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת הדלעת של שרה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הסוכר, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, allspice, ציפורן, מחית דלעת, חלב התאדה וביצים; מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
דלעת משומר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את הבלילה לתוך קליפת העוגה מוכנה בלתי מוסווית.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
4
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 דקות ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך לאפות במשך כ -40 דקות נוספות או עד העוגה היא המשרד.