קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הדר עם זיגוג רום

עוגת הדר עם זיגוג רום
צריך קינוח צמחוני? עוגת הדר עם זיגוג רום יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 500 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום כהה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, חזיר מזוגג הדר, ו גזר מזוגג הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים צימוקים, קליפה מסוכרת, ורום 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד 20 דקות.
3
בינתיים, גרגר לקלף לסחוט מיץ מ 1 תפוז לימון; מילואים. פרוסה דקה נותרת כתומה, משליכה קצוות; חותכת פרוסות לחצי-ירחים. מסדרים פרוסות אטרקטיביות מעל הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת כיכר מרוחה בחמאה בגודל 9 על 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מיץמיץ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
הוסף קליפת תפוז ולימון מגוררת ו -2 כפות כל מיץ תפוזים ולימון (עתודה שנותרה לשימושים אחרים).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
כתוםכתום
7
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים רווי רום וקליפה מסוכרת. לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן, דואג לא להפריע פרוסות תפוז; חלקה ברמה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים בתנור 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
9
בואו לעמוד 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל להב סכין בעדינות סביב הקצוות לשחרר עוגה; הפוך על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
10
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים מרמלדה ונותרו 2 כפות רום עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
12
זיגוג מברשת בכל רחבי עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
13
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות לשרת.