קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הזכוכית הצבעונית של דודה לורה

עוגת הזכוכית הצבעונית של דודה לורה
עוגת הזכוכית הצבעונית של דודה לורה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא חמאה, ג'לטין, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגת זכוכית צבעונית, עוגת זכוכית צבעונית עם ג'לי חלב, ו עצי זכוכית צבעונית.

הוראות

1
מערבבים יחד ג 'לטין בטעם כתום, 1 מעטפה ג' לטין ללא טעם, ו 1 1/2 כוסות מים רותחים עד ג ' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
יוצקים למחבת מרובעת 8 אינץ'. חזור עם ג ' לטין בטעם ליים ותות, הצבת כל תערובת במחבת משלו. צמרמורת עד חברה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תריץ סכין קטנה מסביב לקצה החיצוני של כל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים ג 'לטין צונן לריבועים 1/2 אינץ'. לטבול את תחתית המחבתות במים חמים במשך 10 שניות. ריבועי ג 'לטין Unmold על מחבת ג' לי רול. צ ' יל עד מוכן לשימוש (עד 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, חמאה, וסוכר 1/4 כוס. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ', ואופים 10 דקות. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, מפזרים הנותרים 1 המעטפה ג ' לטין unflavored מעל 1/4 כוס מים קרים. מיץ אננס במיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים מיץ אננס חם לתערובת ג 'לטין ומערבבים עד שג' לטין מתמוסס. צמרמורת עד עקביות של חלבונים ביצה ללא הפסד (20 עד 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
9
Beat שמנת, וניל, ונשאר 1/2 כוס סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת אננס עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
בעדינות לקפל שלושה רבעים של ריבועי ג ' לטין לתוך תערובת אננס; לשפוך על הקרום במחבת. הקש על מחבת בחדות על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר. למעלה עם נשאר ג ' לטין. הקש על הדלפק שוב. כיסוי וצינה 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
תריץ סכין קטנה סביב קצה המחבת, לפני שתפתח את הצדדים, כדי לשבור את החותם.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר צדדים של פאן לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף