עוגת הזכוכית הצבעונית של דודה לורה
עוגת הזכוכית הצבעונית של דודה לורה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא חמאה, ג'לטין, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגת זכוכית צבעונית, עוגת זכוכית צבעונית עם ג'לי חלב, ו עצי זכוכית צבעונית.
הוראות
מערבבים יחד ג 'לטין בטעם כתום, 1 מעטפה ג' לטין ללא טעם, ו 1 1/2 כוסות מים רותחים עד ג ' לטין מתמוסס.
יוצקים למחבת מרובעת 8 אינץ'. חזור עם ג ' לטין בטעם ליים ותות, הצבת כל תערובת במחבת משלו. צמרמורת עד חברה.
תריץ סכין קטנה מסביב לקצה החיצוני של כל מחבת.
חותכים ג 'לטין צונן לריבועים 1/2 אינץ'. לטבול את תחתית המחבתות במים חמים במשך 10 שניות. ריבועי ג 'לטין Unmold על מחבת ג' לי רול. צ ' יל עד מוכן לשימוש (עד 24 שעות).
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, חמאה, וסוכר 1/4 כוס. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ', ואופים 10 דקות. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).
בינתיים, מפזרים הנותרים 1 המעטפה ג ' לטין unflavored מעל 1/4 כוס מים קרים. מיץ אננס במיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד חם.
מוסיפים מיץ אננס חם לתערובת ג 'לטין ומערבבים עד שג' לטין מתמוסס. צמרמורת עד עקביות של חלבונים ביצה ללא הפסד (20 עד 30 דקות).
Beat שמנת, וניל, ונשאר 1/2 כוס סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת אננס עד מעורבב.
בעדינות לקפל שלושה רבעים של ריבועי ג ' לטין לתוך תערובת אננס; לשפוך על הקרום במחבת. הקש על מחבת בחדות על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר. למעלה עם נשאר ג ' לטין. הקש על הדלפק שוב. כיסוי וצינה 12 שעות.
תריץ סכין קטנה סביב קצה המחבת, לפני שתפתח את הצדדים, כדי לשבור את החותם.
הסר צדדים של פאן לפני ההגשה.