בועה וחריקה, ללא שאריות
בועה וחריקה, ללא שאריות הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם 2 בצל, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה & חריקה קרוקטים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים ומעיכים, כ 8 דקות.
מסננים ומניחים בחזרה בסיר; מוסיפים 1 כף חמאה וכל חלב לתפוחי האדמה ומחית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חצץ נבטים, ולאחר מכן באמצעות סכין קטנה, לעשות חתך בצורת V סביב הליבה של כל נבט חצוי כדי להסיר את הליבה. זרוק את הליבות.
להמס את החמאה שנותרה במחבת sauté על חום בינוני ולהוסיף בצל קצוץ. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ומתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים כרוב ניצנים ו 2 כפות מים, כיסוי, וקיטור ערבוב לעתים קרובות עד העלים מתחילים להפריד נבטים מתחילים לרכך (כ 6 דקות).
מוסיפים נבטים ובצל לתפוחי אדמה ומערבבים עד לשלב טוב; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים קמח בקערה רדודה. מחלקים תערובת תפוחי אדמה לתוך 8 עוגות בגודל שווה לדלות בקמח.
יוצקים 1/4 אינץ ' שמן צמחי למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד מנצנץ. מטגנים עוגות בכל צד עד חום (כ 3 דקות לכל צד) ומגישים מיד, ציפוי עם ביצים מטוגנות אם אתה רוצה.