קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בועה וחריקה, ללא שאריות

בועה וחריקה, ללא שאריות
בועה וחריקה, ללא שאריות הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם 2 בצל, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה & חריקה קרוקטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים ומעיכים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ומניחים בחזרה בסיר; מוסיפים 1 כף חמאה וכל חלב לתפוחי האדמה ומחית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חצץ נבטים, ולאחר מכן באמצעות סכין קטנה, לעשות חתך בצורת V סביב הליבה של כל נבט חצוי כדי להסיר את הליבה. זרוק את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להמס את החמאה שנותרה במחבת sauté על חום בינוני ולהוסיף בצל קצוץ. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים כרוב ניצנים ו 2 כפות מים, כיסוי, וקיטור ערבוב לעתים קרובות עד העלים מתחילים להפריד נבטים מתחילים לרכך (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
מוסיפים נבטים ובצל לתפוחי אדמה ומערבבים עד לשלב טוב; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
נבטיםנבטים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
7
מניחים קמח בקערה רדודה. מחלקים תערובת תפוחי אדמה לתוך 8 עוגות בגודל שווה לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
יוצקים 1/4 אינץ ' שמן צמחי למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד מנצנץ. מטגנים עוגות בכל צד עד חום (כ 3 דקות לכל צד) ומגישים מיד, ציפוי עם ביצים מטוגנות אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או