עוגת היער השחור
עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם קצפת, תערובת עוגת השטן, מילוי עוגת דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). משמנים שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
להכין ולאפות עוגה כפי שמכוון על תיבת 8 או 9 סיבובים אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד מעובה מעט. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בברנדי. בקערה קטנה נוספת, מערבבים מילוי עוגה ותמצית שקדים.
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
מורחים עם חצי שמנת מוקצפת, ולאחר מכן 1 תערובת דובדבן כוס כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור למעלה עם נשאר קצפת. כפית נותרה תערובת דובדבן מעל.
מפזרים שקדים פרוסים. חנות מכוסה במקרר.