קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

עוגת הכרובית של ג'ים לייהי

עוגת הכרובית של ג'ים לייהי
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1247 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey, פיצה תפוחי אדמה של ג'ים Lahey, ו ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים כשליש מהחלב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
חותכים את החמאה לכמה גושים (כך שהם יימסו בקלות רבה יותר) ולהוסיף לחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
חום מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד החמאה נמסה אך מבלי לאפשר לחלב להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
בינתיים, לשים את הקמח בקערת ערבוב בינונית, להוסיף את החלב שנותר, ולהקציף לתוך slurry. לאחר שהחמאה שולבה לחלוטין בחלב החם, מצקת חלק מהתערובת החמה לתערובת הקמח הקרה כדי לחמם אותה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מצקתמצקת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את התוכן של הקערה בחזרה לסיר ולקציף אותו פנימה מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא את התערובת לעתים קרובות-כדי למנוע דבק-כפי שהוא מבשל ומתעבה. בשמל נעשה בערך ב 82°, כאשר הוא הגיע עקביות של רוטב נוזלי או שמנת כבדה. באח מוסקט ולאפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר. זה ימשיך להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר. השתמש בשמל מיד או מגניב, לכסות, להכניס למקרר עד 5 ימים; להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים אבן פיצה בתנור גז כ -8 סנטימטרים מן המטגן. מחממים התנור ל 260° במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להתפורר כרובית עם האצבעות שלך להפיץ את זהבאופן אחיד בתבנית עוגה 8 אינץ ' או צלחת אפייה. מניחים את המחבת על אבן הפיצה וצולים את הכרובית במשך 12 דקות, עד שהיא מרופדת עם תו ומעט שקוף, ואז מסירים אותו ומניחים בצד. עבור לצלות ולהמשיך לחמם את האבן במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
עם הבצק על הקליפה, כפית את בשמל על פני השטח ולהפיץ אותו באופן שווה, משאיר על סנטימטר של השפה לא נגע.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מפזרים את פני השטח עם Parmigiano. להפיץ את המוצרלה, את חתיכות כרובית, ולאחר מכן את הזיתים, שום, פתיתי צ ' ילי באופן שווה על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
מפזרים את פירורי הלחם מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לטגן במשך 3 עד 3½ דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי), עד העליון הוא מבעבע ואת הקרום הוא חרוך יפה אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או צלחת הגשה.
8
מפזרים פטרוזיליה מעל. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר