עוגת הספגטי של אמא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פשטידת הספגטי של אמא. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב עגבניות, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. נסו הספגטי המיוחד של אמא, אמא הטובה ביותר אי פעם ספגטי & כדורי בשר, ו ספגטי של אמא עם רוטב בשר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה קטנה שלבו את הפסטה, הביצה וגבינת הפרמזן. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 7 אינץ'. צלחת פאי או תבנית אפייה עגולה רדודה של 2 כוסות מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
מפוררים נקניק למחבת קטנה; מוסיפים בצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, השמנת החמוצה והתיבול האיטלקי. כף לקרום.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד לחימום.
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים 2-3 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.