קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הקטיפה האדומה של אמא

עוגת הקטיפה האדומה של אמא
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא מלח, חלב-חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, לנפות קמח עוגה עם סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחית את הירק עם 1 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את צבע מאכל אדום לתוך קערה קטנה, ולמלא את מיכל צבע מאכל ריק עם מים; מוסיפים את המים לצבע מאכל. מערבבים אבקת קקאו כדי להפוך את הדבק, ומערבבים את הדבק לתוך תערובת התקצור.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את חלב החמאה, מלח, תמצית וניל, חומץ תפוחים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקצרה צבעונית, לסירוגין עם תערובת הקמח, עד משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להכין ציפוי, לטאטא יחד את החלב ואת הקמח כל המטרה בסיר עד התערובת היא ללא גושים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את הרוטב מעובה לתוך קערת ערבוב, וצינה עד מקורר לחלוטין, לפחות 30 דקות. כאשר קר, מניחים את החמאה לתוך התערובת, ומכים עם מיקסר חשמלי לשלב; מוסיפים את תמצית הוניל ו 2 כוסות סוכר לקערה, ומכים עם המיקסר להגדיר על מהירות בינונית עד הציפוי הוא קל ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקות (כגון Crisco®)קיצור ירקות (כגון Crisco®)1אונקיית נוזלנוזל אונקיה מיםנוזל אונקיה מים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן