זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא מלח, חלב-חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, לנפות קמח עוגה עם סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחית את הירק עם 1 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקות
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את צבע מאכל אדום לתוך קערה קטנה, ולמלא את מיכל צבע מאכל ריק עם מים; מוסיפים את המים לצבע מאכל. מערבבים אבקת קקאו כדי להפוך את הדבק, ומערבבים את הדבק לתוך תערובת התקצור.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את חלב החמאה, מלח, תמצית וניל, חומץ תפוחים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקצרה צבעונית, לסירוגין עם תערובת הקמח, עד משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להכין ציפוי, לטאטא יחד את החלב ואת הקמח כל המטרה בסיר עד התערובת היא ללא גושים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 גביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את הרוטב מעובה לתוך קערת ערבוב, וצינה עד מקורר לחלוטין, לפחות 30 דקות. כאשר קר, מניחים את החמאה לתוך התערובת, ומכים עם מיקסר חשמלי לשלב; מוסיפים את תמצית הוניל ו 2 כוסות סוכר לקערה, ומכים עם המיקסר להגדיר על מהירות בינונית עד הציפוי הוא קל ורך, על 3 דקות.