קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג
אם יש לך ביצים, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קפה עם ציפוי מרנג, עוגת אפרסק עם ציפוי מרנג, ו עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת טארט בקוטר 10 אינץ '(לפחות אינץ 'אחד עמוק) או מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ', מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים שוקולד וחמאה בדוד כפול או קערה בטוחה במיקרוגל וחום עד נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, מניחים ביצים בקערה ורצים מתחת למי ברז חמים במשך כמה דקות עד שהביצים כבר לא מרגישות קרירות למגע. לפצח ביצים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף סוכר. באמצעות החיבור לטאטא של המיקסר, מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית עד שהתערובת קלה ועבה ונופלת בסרט מקציף - כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואופים במשך 12 דקות. סובב את המגש מלפנים לאחור ואופים במשך 8-10 דקות נוספות, עד פני השטח של העוגה הוא רק המשרד למגע אבל עדיין נראה רטוב במרכז ויש לו קצת נענוע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים על מדף קירור וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
המשך להצליף את הלבנים, תוך הוספת הסוכר לאט לאט, עד מרנג הוא עבה מבריק ונוקשה פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
ערימת מרנג על עוגה מקוררת.
15
מורחים מרנג בתוך סנטימטר של הקצה החיצוני של בסיס העוגה מקורר, מתפתל ו fluffing מרנג לתוך פסגות ותלתלים אטרקטיביים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
17
מגישים ישירות מחבת אפייה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®