קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג
אם יש לך ביצים, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קפה עם ציפוי מרנג, עוגת אפרסק עם ציפוי מרנג, ו עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת טארט בקוטר 10 אינץ '(לפחות אינץ 'אחד עמוק) או מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ', מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים שוקולד וחמאה בדוד כפול או קערה בטוחה במיקרוגל וחום עד נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, מניחים ביצים בקערה ורצים מתחת למי ברז חמים במשך כמה דקות עד שהביצים כבר לא מרגישות קרירות למגע. לפצח ביצים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להוסיף סוכר. באמצעות החיבור לטאטא של המיקסר, מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית עד שהתערובת קלה ועבה ונופלת בסרט מקציף - כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
6
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואופים במשך 12 דקות. סובב את המגש מלפנים לאחור ואופים במשך 8-10 דקות נוספות, עד פני השטח של העוגה הוא רק המשרד למגע אבל עדיין נראה רטוב במרכז ויש לו קצת נענוע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים על מדף קירור וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
המשך להצליף את הלבנים, תוך הוספת הסוכר לאט לאט, עד מרנג הוא עבה מבריק ונוקשה פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
ערימת מרנג על עוגה מקוררת.
15
מורחים מרנג בתוך סנטימטר של הקצה החיצוני של בסיס העוגה מקורר, מתפתל ו fluffing מרנג לתוך פסגות ותלתלים אטרקטיביים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מגישים ישירות מחבת אפייה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה