קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג

עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג
אם יש לך ביצים, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קפה עם ציפוי מרנג, עוגת אפרסק עם ציפוי מרנג, ו עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת טארט בקוטר 10 אינץ '(לפחות אינץ 'אחד עמוק) או מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ', מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבותלמסיבות
2
מניחים שוקולד וחמאה בדוד כפול או קערה בטוחה במיקרוגל וחום עד נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
בינתיים, מניחים ביצים בקערה ורצים מתחת למי ברז חמים במשך כמה דקות עד שהביצים כבר לא מרגישות קרירות למגע. לפצח ביצים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
להוסיף סוכר. באמצעות החיבור לטאטא של המיקסר, מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית עד שהתערובת קלה ועבה ונופלת בסרט מקציף - כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
6
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואופים במשך 12 דקות. סובב את המגש מלפנים לאחור ואופים במשך 8-10 דקות נוספות, עד פני השטח של העוגה הוא רק המשרד למגע אבל עדיין נראה רטוב במרכז ויש לו קצת נענוע.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
מניחים על מדף קירור וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
10
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
11
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
12
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
13
המשך להצליף את הלבנים, תוך הוספת הסוכר לאט לאט, עד מרנג הוא עבה מבריק ונוקשה פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
14
ערימת מרנג על עוגה מקוררת.
15
מורחים מרנג בתוך סנטימטר של הקצה החיצוני של בסיס העוגה מקורר, מתפתל ו fluffing מרנג לתוך פסגות ותלתלים אטרקטיביים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
17
מגישים ישירות מחבת אפייה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור