עוגת השוקולד חסרת הקמח של שרי יארד עם ציפוי מרנג
אם יש לך ביצים, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קפה עם ציפוי מרנג, עוגת אפרסק עם ציפוי מרנג, ו עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בסיס העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת טארט בקוטר 10 אינץ '(לפחות אינץ 'אחד עמוק) או מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ', מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, ומניחים בצד.
מניחים שוקולד וחמאה בדוד כפול או קערה בטוחה במיקרוגל וחום עד נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה השוקולד.
בינתיים, מניחים ביצים בקערה ורצים מתחת למי ברז חמים במשך כמה דקות עד שהביצים כבר לא מרגישות קרירות למגע. לפצח ביצים לתוך הקערה.
להוסיף סוכר. באמצעות החיבור לטאטא של המיקסר, מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית עד שהתערובת קלה ועבה ונופלת בסרט מקציף - כ 2 דקות.
מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת ומערבבים עד לשלב טוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואופים במשך 12 דקות. סובב את המגש מלפנים לאחור ואופים במשך 8-10 דקות נוספות, עד פני השטח של העוגה הוא רק המשרד למגע אבל עדיין נראה רטוב במרכז ויש לו קצת נענוע.
מניחים על מדף קירור וקריר לטמפרטורת החדר.
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
עבור ציפוי מרנג: מחממים תנור ל 191°.
מניחים חלבונים בקערה של מיקסר חשמלי ולאפשר ללבנים לבוא לטמפרטורת החדר.
המשך להצליף את הלבנים, תוך הוספת הסוכר לאט לאט, עד מרנג הוא עבה מבריק ונוקשה פסגות טופס.
ערימת מרנג על עוגה מקוררת.
מורחים מרנג בתוך סנטימטר של הקצה החיצוני של בסיס העוגה מקורר, מתפתל ו fluffing מרנג לתוך פסגות ותלתלים אטרקטיביים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות.
מגישים ישירות מחבת אפייה. מקררים שאריות.