עוגת השוקולד של ארל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד של ארל. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 11 מעריצים. אם יש לך אפוי 9 אינץ ' קרום, וניל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חדשה ומשופרת, עוגת שוקולד-ארל גריי, ו כמהין שוקולד ארל גריי.
הוראות
לטאטא את החלמונים יחד בקערה ולהגדיר ליד התנור. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, אבקת קקאו, קמח ומלח.
להקציף חלמונים ביצה מוכה וקצת חלב, ערבוב עד חלקה. להפוך את החום בינוני לטאטא בחלב הנותרים ומים. המשך לטאטא עד בועות תערובת מתעבה (זה לקח לי כ 8 דקות מאז שהתחלתי עם מרכיבים קרים).כאשר בועות תערובת, להמשיך לטאטא עוד 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי במהירות להפוך את מרנג. אתה רוצה להפיץ את הקצפת על מילוי העוגה בזמן שזה hot.In קערה של מערבל לעמוד( או קערה ערבוב רגיל), להכות את החלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות להתחיל להיווצר. לאט לאט להכות בסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות. מקציפים את הוניל.
אופים ב 350 מעלות F במשך 10 דקות או עד מרנג הוא השחמה יפה.מגניב בטמפרטורת החדר במשך כשעה ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך כמה שעות נוספות.