עוגת השוקולד של דודה ג'ויס
עוגת השוקולד של דודה ג'ויס היא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, מלח, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 30%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת השוקולד של דודה ולמה, עוגת השוקולד השחורה של דודה סאבלה עם ציפוי פאדג, ו עוגת דודה נון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. ממיסים את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל.
יוצקים את השוקולד המומס לקערת ערבוב גדולה. מערבבים פנימה את המיונז, החומץ והווניל.
מערבבים את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים בהדרגה לתערובת השוקולד. מערבבים לאט את המים החמים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.