עוגת השוקולד של דודה מרי
זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו העוגה הדרומית של דודה מרי, הצלי של דודה מרי, ו העוגה המקסיקנית הבלתי אפשרית של דודה מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת 9x13 אינץ'. בקערה בטוחה למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד, מרגרינה ומים עד שנמסו. מערבבים מדי פעם עד השוקולד הוא חלק. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח וסודה.
מערבבים את תערובת השוקולד המקורר לתוך הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. פרוסט עם ציפוי קרם חמאה הטוב ביותר.