עוגת התפוחים ההולנדית של דודה ווילי
עוגת התפוחים ההולנדית של דודה וילי דורשת 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 1375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך סוכר superfine, קמח עוגה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . וזה די גרוע. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, סלט תפוחים וענבים של דודה מ', ו תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, לשלב חמאה, סוכר, ביצה וקמח. מערבבים עם כף במשך כמה רגעים עד תערובת נתקע יחד קצת. ואז להשתמש בידיים כדי ליצור בצק. לטפוח קצת יותר מ 1/2 של הבצק בתחתית וצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מלא קליפה עוגה עם תפוחים ואבק אותם עם קינמון. להתפורר שאר הבצק מעל תפוחים עד שהם פחות או יותר מכוסים באופן שווה. אם תרצה, מפזרים קומץ סוכר מעל לקרום העליון מסוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.