קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת וניל בסיסית 2

עוגת וניל בסיסית 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת וניל בסיסית 2. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת וניל ללא ביצים, איך לעשות עוגת וניל ללא ביצים בסיסית, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו מרשמלו וניל בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לרסס שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
שים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את הסוכר והדופק כמה פעמים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
4
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים למרכיבים יבשים. דופק עד התערובת נראית כמו חול גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה, על 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
5
לטאטא את החלב, וניל וביצים יחד בכוס מדידה נוזלית. עם ריצת המעבד, יוצקים את החומרים הרטובים ואת התהליך כדי להפוך את הבלילה חלקה (זה לוקח פחות מדקה). מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד לשיפוד קיסם או קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
לקרר את העוגות על מדף במשך 15 דקות. ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של המחבתות ולהפוך את העוגות על צלחת. הפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין על המדף, כ 45 דקות. (זה חשוב-הדובדבן עוגה חמה היא לא דבר שמח.)
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד