עוגת זוקיני-פקאן עם ציפוי גבינת שמנת
מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, קישואים בצפיפות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גזר, עוגות קישואים עם מייפל וגבינת שמנת ציפוי סוכר חום עם פקאן מסוכר, עוגת פקאן אננס עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת בננה עם ציפוי גבינת פקאן שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 350°f. קו 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. נייר קלף עם ספריי nonstick.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח גס, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט בקערה בינונית כדי להתמזג היטב.
לטאטא שמן, סוכר, ביצים, וניל בקערה גדולה להתמזג היטב; מקפלים בתערובת קמח, ואז קישואים מגורדים ופקאנים.
להעביר את הבלילה עוגה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 45 דקות.עוגה מגניבה לחלוטין במחבת על מתלה, על 1 שעה.
חותכים סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מגש; לקלף את נייר קלף.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב. מוכה בסוכר, וניל וקינמון.
מורחים ציפוי עבה מעל העוגה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.