קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת זכוכית שבורה

עוגת זכוכית שבורה
את המתכון של עוגת זכוכית שבורה ניתן להכין בסביבות 8 שעות . מתאים ל-15 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 349 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. 156 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ג'לי תות, חמאה, מים ופירורי קרקר גרהם. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קינוח זכוכית שבורה , ג'לו זכוכית שבורה וג'לו זכוכית שבורה .

הוראות

1
מניחים תערובות ג'לטין ליים, תפוז ותות ב-3 כלי זכוכית נפרדים בגודל 9x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס משומרמיץ אננס משומר
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
יוצקים 1 כוס מים רותחים לכל טעם של תערובת ג'לטין; מערבבים את הג'לטין עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
יוצקים 1 כוס מים קרים לכל טעם ג'לטין, מערבבים לאיחוד ומקררים את 3 טעמי הג'לטין עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מחממים מיץ אננס בסיר עד שהוא חם אך לא רותח. מערבבים ג'לטין ללא טעם לתוך מיץ אננס עד להמסה. מקררים את תערובת מיץ האננס עד להתקררות ומסמיכה, כ-30 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מערבבים פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת וסוכר חום יחד בקערה. הניחו 1 כוס תערובת פירורים בצד לקישוט. לחץ על 2 כוסות תערובת הפירורים הנותרות לתחתית תבנית עוגה בגודל 9x13 אינץ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים שמנת לקערת ערבוב מתכת גדולה ומקציפים במיקסר חשמלי עד שהקרם אוורירי ויוצר פסגות רכות, כ-3 דקות. מקציפים לאט סוכר לקצפת, 1 או 2 כפות בכל פעם; להקציף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
חותכים את הטעמים השונים של הג'לטין לקוביות. השתמשו במרית דקה כדי להרחיק את הקוביות מתחתית הכלי ולשחרר אותן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מקפלים בעדינות רבה את מיץ האננס הסמיך וקוביות הג'לטין לתוך תערובת הקצפת עד לאיחוד יסודי. כף לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
לימון גומילימון גומי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
9
מפזרים את העוגה בתערובת פירורי גרהם שמורה.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
10
מקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות עד לילה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "