עוגת זנגביל אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות C). שמן וקמח קל אחד 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
קרם קיצור וסוכר עד אור.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קרם
סוכר
3
מוסיפים את הביצה ואת המולסה ומכים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
ביצה
4
מנפים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, זנגביל טחון וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
אבקת ג ' ינג ' ר
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
5
מביאים מים לרתיחה ומוסיפים לסירוגין עם תערובת קמח לתערובת המוקצפת, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות.