עוגת זנגביל אני
עוגת זנגביל אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות C). שמן וקמח קל אחד 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
מוסיפים את הביצה ואת המולסה ומכים ביסודיות.
מנפים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, זנגביל טחון וקינמון טחון.
מביאים מים לרתיחה ומוסיפים לסירוגין עם תערובת קמח לתערובת המוקצפת, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות.