עוגת זנגביל סקוטית
עוגת זנגביל סקוטית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מספק כ 15 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, קמח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ביצים סקוטיות, לחמניות שיבולת שועל סקוטיות, ו גלישת ביצים סקוטית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הקמחים, התבלינים, וסודה לאפייה.
בקערה גדולה, שמנת חמאה או מרגרינה עם סוכר ודבשה. להכות בביצים, ואז את הבירה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך התערובת מוקרם. מערבבים את הצימוקים, קליפת תפוז, ושקדים. הפוך את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומקורנת 9 x 13 אינץ'.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד שנעשה.