עוגת זרעי תפוז-פרג
עוגת פרג תפוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, קליפת תפוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת פרג תפוז, עוגת פרג תפוז, ו עוגת פרג תפוז מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן וקמח קל 12 כוס מחבת עוגה מחורצת צינור, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 1 כף קליפת תפוז, מים, 1/2 כוס מיץ תפוזים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים זרע פרג.
אופים לפי הוראות על תיבת עבור מחבת צינור מחורץ 12 כוס. מגניב 15 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כפית קליפת תפוז ו 1 כף מיץ תפוזים. מערבבים מיץ תפוזים נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד זיגוג הוא חלק ועקביות של סירופ סמיך.
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים.
מקשטים עם קליפת תפוז נוספת. החנות מכוסה באופן רופף.