עוגת חג המולד ללא חלב יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1458 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אגוזים, מיץ לימון, תפוח בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel, ו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפירות היבשים, אגוזים קצוצים, מיץ וחצי אלכוהול בקערת ערבוב גדולה ולהשאיר במשך שעה. קו כפול הבסיס ואת הצדדים של פח העוגה שלך עם משומן נייר חסין.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
אלכוהול
1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
כף אחת של שומן טבעי
2
חותכים חתיכת נייר חום מספיק זמן כדי bo סביב החיצוני ומשוער להכפיל את עומק הפח כדי ליצור צווארון מאובטח עם חוט. מראש לחמם את התנור ל 180C / 177° / גז 4Cream המרגרינה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את הביצים בהדרגה, מכים היטב בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים את התבלין, מסטיק xanthan, קמח אורז ושקדים טחונים. מערבבים בעדינות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
קמח אורז
5
מוסיפים את התפוח המגורד לפירות ומערבבים בעדינות בשאר המרכיבים. ריק לתוך פח מוכן. באמצעות יד רטובה, חלקה ורמה את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
להניח גיליון נייר חום על החלק העליון של הצווארון ואופים במשך שעה. הפחת את הטמפרטורה ל-150C / 149° / גז 2 ואופה למשך 2 שעות נוספות עד ששיפוד שנדחף לאמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
הסר מהתנור ושופכים את שאר האלכוהול על העוגה החמה ולהשאיר להתקרר בפח. כאשר קר לחלוטין, להסיר את העוגה מן הפח,אבל לא להסיר את גדולנייר חסין. לעטוף בשכבה נוספת של שמן חסין ולאחר מכן לסכל עד מוכן decorate.To לקשט, להפוך את הדבק שקדים על ידי מכות יחד את הביצים, ויסקי ומהות ולאחר מכן להוסיף אותו סוכר ושקדים טחונים כדי להפוך את הדבק. מראש לחמם את התנור ל 220C / 218° / גז
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
ממרח שקדים
אלכוהול
וויסקי.
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים את משטח העבודה עם סוכר זיגוג ו kneed את הדבק שקדים קלות עד חלקה.
מברשת עם חלמון הביצה ולהיצמד לעוגה ולאחר מכן לצחצח את כל העוגה עם חלמון הביצה.בזהירות למקם את העוגה על מגש אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהב בצבע. כאשר העוגה התקררה, אתה יכול לדלות את החלק העליון עם סוכר הדובדבן אם אתה רוצה.