קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

עוגת חג המולד ללא חלב

עוגת חג המולד ללא חלב
עוגת חג המולד ללא חלב יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1458 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אגוזים, מיץ לימון, תפוח בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel, ו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפירות היבשים, אגוזים קצוצים, מיץ וחצי אלכוהול בקערת ערבוב גדולה ולהשאיר במשך שעה. קו כפול הבסיס ואת הצדדים של פח העוגה שלך עם משומן נייר חסין.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אלכוהולאלכוהול
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
חותכים חתיכת נייר חום מספיק זמן כדי bo סביב החיצוני ומשוער להכפיל את עומק הפח כדי ליצור צווארון מאובטח עם חוט. מראש לחמם את התנור ל 180C / 177° / גז 4Cream המרגרינה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הביצים בהדרגה, מכים היטב בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מערבבים את התבלין, מסטיק xanthan, קמח אורז ושקדים טחונים. מערבבים בעדינות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
קמח אורזקמח אורז
5
מוסיפים את התפוח המגורד לפירות ומערבבים בעדינות בשאר המרכיבים. ריק לתוך פח מוכן. באמצעות יד רטובה, חלקה ורמה את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
להניח גיליון נייר חום על החלק העליון של הצווארון ואופים במשך שעה. הפחת את הטמפרטורה ל-150C / 149° / גז 2 ואופה למשך 2 שעות נוספות עד ששיפוד שנדחף לאמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
הסר מהתנור ושופכים את שאר האלכוהול על העוגה החמה ולהשאיר להתקרר בפח. כאשר קר לחלוטין, להסיר את העוגה מן הפח,אבל לא להסיר את גדולנייר חסין. לעטוף בשכבה נוספת של שמן חסין ולאחר מכן לסכל עד מוכן decorate.To לקשט, להפוך את הדבק שקדים על ידי מכות יחד את הביצים, ויסקי ומהות ולאחר מכן להוסיף אותו סוכר ושקדים טחונים כדי להפוך את הדבק. מראש לחמם את התנור ל 220C / 218° / גז
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ממרח שקדיםממרח שקדים
אלכוהולאלכוהול
וויסקי.וויסקי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מפזרים את משטח העבודה עם סוכר זיגוג ו kneed את הדבק שקדים קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
9
רול החוצה כ 1 ס "מ/חצי אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברשת את העוגה עם ביצה לבן לכסות עם ממרח שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
11
מרדדים את כל שאריות להדביק דק לגזור צורות חגיגיות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מברשת עם חלמון הביצה ולהיצמד לעוגה ולאחר מכן לצחצח את כל העוגה עם חלמון הביצה.בזהירות למקם את העוגה על מגש אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהב בצבע. כאשר העוגה התקררה, אתה יכול לדלות את החלק העליון עם סוכר הדובדבן אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)