קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

עוגת חג המולד ללא חלב

עוגת חג המולד ללא חלב
עוגת חג המולד ללא חלב יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1458 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אגוזים, מיץ לימון, תפוח בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel, ו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפירות היבשים, אגוזים קצוצים, מיץ וחצי אלכוהול בקערת ערבוב גדולה ולהשאיר במשך שעה. קו כפול הבסיס ואת הצדדים של פח העוגה שלך עם משומן נייר חסין.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אלכוהולאלכוהול
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
חותכים חתיכת נייר חום מספיק זמן כדי bo סביב החיצוני ומשוער להכפיל את עומק הפח כדי ליצור צווארון מאובטח עם חוט. מראש לחמם את התנור ל 180C / 177° / גז 4Cream המרגרינה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הביצים בהדרגה, מכים היטב בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים את התבלין, מסטיק xanthan, קמח אורז ושקדים טחונים. מערבבים בעדינות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
קמח אורזקמח אורז
5
מוסיפים את התפוח המגורד לפירות ומערבבים בעדינות בשאר המרכיבים. ריק לתוך פח מוכן. באמצעות יד רטובה, חלקה ורמה את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
להניח גיליון נייר חום על החלק העליון של הצווארון ואופים במשך שעה. הפחת את הטמפרטורה ל-150C / 149° / גז 2 ואופה למשך 2 שעות נוספות עד ששיפוד שנדחף לאמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
הסר מהתנור ושופכים את שאר האלכוהול על העוגה החמה ולהשאיר להתקרר בפח. כאשר קר לחלוטין, להסיר את העוגה מן הפח,אבל לא להסיר את גדולנייר חסין. לעטוף בשכבה נוספת של שמן חסין ולאחר מכן לסכל עד מוכן decorate.To לקשט, להפוך את הדבק שקדים על ידי מכות יחד את הביצים, ויסקי ומהות ולאחר מכן להוסיף אותו סוכר ושקדים טחונים כדי להפוך את הדבק. מראש לחמם את התנור ל 220C / 218° / גז
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ממרח שקדיםממרח שקדים
אלכוהולאלכוהול
וויסקי.וויסקי.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים את משטח העבודה עם סוכר זיגוג ו kneed את הדבק שקדים קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
9
רול החוצה כ 1 ס "מ/חצי אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מברשת את העוגה עם ביצה לבן לכסות עם ממרח שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
11
מרדדים את כל שאריות להדביק דק לגזור צורות חגיגיות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מברשת עם חלמון הביצה ולהיצמד לעוגה ולאחר מכן לצחצח את כל העוגה עם חלמון הביצה.בזהירות למקם את העוגה על מגש אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהב בצבע. כאשר העוגה התקררה, אתה יכול לדלות את החלק העליון עם סוכר הדובדבן אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה