עוגת חג המולד של סבתא
עוגת חג המולד של סבתא עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 542 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, קינמון טחון, צימוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת חג המולד של סבתא, לחם חג המולד של סבתא, ו חג המולד של סבתא שביר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול שלבו את הסוכר, הצימוקים, המים והחמאה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות או עד להמסת הסוכר.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתיה, הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן.
מוסיפים תערובת צימוקים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה פקאנים.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
לרוטב, בסיר גדול, הביאו שמנת לרתיחה; מערבבים פנימה חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מנמיכים את האש; מערבבים כמות קטנה של נוזל חם לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט ומצפה את גב הכף (לא להרתיח).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ברנדי.