עוגת פסחא ריקוטן דורשת כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2477 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ליקר אניסט, מלח, גרידת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור פסחא. . נסו פאי ריקוטה-פאי פסחא, עוגת חג הפסחא, ו עוגת ביצי פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים גרגרי חיטה לתוך קערה, מכסים במים, ומשרים במשך 3 ימים, שינוי מים 2 או 3 פעמים ביום.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ומניחים גרגרי חיטה לסיר; יוצקים חלב כדי לכסות. מערבבים 3/4 כוס סוכר, גרידת תפוזים, 1 כפית תמצית וניל, וקורט של מלח לחיטה וחלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז, על 1 שעה. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אוכמניות
גרידה כתומה
חיטה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנפות קמח, סוכר 3/4 כוס ממתקים, אבקת אפייה, ו 1 קמצוץ של מלח יחד בקערה; לחתוך חמאה לתערובת קמח, באמצעות חותך מאפה, עד חמאה יוצרת גושים קטנים. הפוך היטב בתערובת קמח ויוצקים 3 ביצים מוכות לתוך הבאר; מוסיפים 1 כף תמצית וניל וליקר אניסט 1 כף לביצים. מערבבים יחד כדי לעשות בצק חלק. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
העבר מתלה למצב נמוך בתנור מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות גריז וקמח 8x8 אינץ מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחלקים את הבצק לרביעיות; מגלגלים כל חתיכה החוצה על משטח עבודה משוריין כדי להפוך את הבצק דק 12x12 אינץ ' מרובע. להתאים בצק למחבת עוגה מוכנה. חזור עם הבצק שנותר לעשות 4 קרום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מקציפים גבינת ריקוטה עם 12 ביצים בקערה גדולה עד שהתערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף 1 כוס של פירות יער ספוגים חיטה, שימורי אננס, 1/2 כוס סוכר, שמנת כבדה, פירות יבשים מעורבים, סוכר לבן, ליקר אניסט 1/4 כוס, תמצית וניל כף 1 קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב ביסודיות ולחלק מילוי ריקוטה לתוך כל קרום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שימורי אננס
פירות יבשים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אוכמניות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
לפי עוגה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
אופים עוגות על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 225 מעלות F (105 מעלות C) ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות. כבה את החום ותן לעוגות להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו עוגות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 2 שעות (עד לילה).
10
מפזרים כל עוגה עם כ 1 1/2 כפית סוכר של ממתקים, או לטעום, לפני חיתוך.