קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

עוגת חג הפסחא ריקוטה

עוגת חג הפסחא ריקוטה
עוגת פסחא ריקוטן דורשת כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2477 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ליקר אניסט, מלח, גרידת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור פסחא. . נסו פאי ריקוטה-פאי פסחא, עוגת חג הפסחא, ו עוגת ביצי פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גרגרי חיטה לתוך קערה, מכסים במים, ומשרים במשך 3 ימים, שינוי מים 2 או 3 פעמים ביום.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ומניחים גרגרי חיטה לסיר; יוצקים חלב כדי לכסות. מערבבים 3/4 כוס סוכר, גרידת תפוזים, 1 כפית תמצית וניל, וקורט של מלח לחיטה וחלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז, על 1 שעה. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אוכמניותאוכמניות
גרידה כתומהגרידה כתומה
חיטהחיטה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנפות קמח, סוכר 3/4 כוס ממתקים, אבקת אפייה, ו 1 קמצוץ של מלח יחד בקערה; לחתוך חמאה לתערובת קמח, באמצעות חותך מאפה, עד חמאה יוצרת גושים קטנים. הפוך היטב בתערובת קמח ויוצקים 3 ביצים מוכות לתוך הבאר; מוסיפים 1 כף תמצית וניל וליקר אניסט 1 כף לביצים. מערבבים יחד כדי לעשות בצק חלק. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
העבר מתלה למצב נמוך בתנור מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות גריז וקמח 8x8 אינץ מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחלקים את הבצק לרביעיות; מגלגלים כל חתיכה החוצה על משטח עבודה משוריין כדי להפוך את הבצק דק 12x12 אינץ ' מרובע. להתאים בצק למחבת עוגה מוכנה. חזור עם הבצק שנותר לעשות 4 קרום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מקציפים גבינת ריקוטה עם 12 ביצים בקערה גדולה עד שהתערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף 1 כוס של פירות יער ספוגים חיטה, שימורי אננס, 1/2 כוס סוכר, שמנת כבדה, פירות יבשים מעורבים, סוכר לבן, ליקר אניסט 1/4 כוס, תמצית וניל כף 1 קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב ביסודיות ולחלק מילוי ריקוטה לתוך כל קרום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שימורי אננסשימורי אננס
פירות יבשיםפירות יבשים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אוכמניותאוכמניות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
לפי עוגהלפי עוגה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
אופים עוגות על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 225 מעלות F (105 מעלות C) ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות. כבה את החום ותן לעוגות להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו עוגות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 2 שעות (עד לילה).
10
מפזרים כל עוגה עם כ 1 1/2 כפית סוכר של ממתקים, או לטעום, לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירות יבשים קצוציםפירות יבשים קצוצים12largesביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה בטמפרטורת החדרשמנת מתוקה בטמפרטורת החדר32אינצ ' ים8x מחבתות עוגה חד פעמיות אלומיניום8x מחבתות עוגה חד פעמיות אלומיניום1כתום, מקונןכתום, מקונן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקר אניסט, או יותר לפי הטעםליקר אניסט, או יותר לפי הטעם340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שימורי אננסשימורי אננס1קילוגרםגבינת ריקוטה בטמפרטורת החדרגבינת ריקוטה בטמפרטורת החדר1צביטה1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרגרי חיטה (אופציונלי)גרגרי חיטה (אופציונלי)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, או לפי הצורך כדי לכסותחלב מלא, או לפי הצורך כדי לכסות