עוגת חג שוקולד לבן
עוגת חג שוקולד לבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חלב חמאה, ביצים, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 21%. מתכונים דומים: עוגת וניל רימון שוקולד לבן {קלאסיקות לחג}, עוגה לבנה לחג, ו קליפת חג שוקולד לבן.
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה, חמאת שמנת ו 1-1 / 2 כוסות סוכר עד אור רכה.
מוסיפים חלמונים בזה אחר זה, מקציפים היטב לאחר כל הוספה; מניחים בצד. מערבבים בהדרגה חלב חמאה לשוקולד לבן; מוסיפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת שוקולד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן וקוקוס.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי מקציפים בקערה גדולה חמאה, סוכר, וניל ו -3 כפות חלב במהירות נמוכה עד להרטיב. מקציפים על בינוני במשך 1-1 / 2 דקות, מוסיפים חלב נוסף כדי להשיג עקביות מתפשטת.
מורחים בין שכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.