גבינת עיזים ועשב ממולאים עוף Roulade
צריך מנה עיקרית קטוגנית? גבינת עיזים ועשב ממולאים עוף Roulade יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1253 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם רוזמרין, פירורי לחם רגילים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף, גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף, ו Roulade עוף / בטטה עם רוטב גבינת עיזים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב, לשלב את התרד, גבינת עיזים, שקדים, פירורי לחם ושום. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
בקערה אחרת, לשלב את החמאה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין וגרידת לימון. תניח בצד.
תניח את חזה העוף. חותכים דרך העור לאורך עמוד השדרה של העוף, חותכים דרך העור. באמצעות סכין העצמות והאצבעות שלך, שחרר את העור מהעוף, לדוג את הסכין לעבר הבשר של העוף. ברגע שיש לך התיר את העור מהצד האחורי, להפוך את העוף על כך שהוא חזה בצד למעלה לחתוך את מרכז השד. בעזרת הסכין והאצבעות שלך, משוך את העור מכל צד. ברגע שאתה מגיע לרגליים וכנפיים, לחתוך סביב כל חתיכה כדי לשחרר את העור מן המפרק. קח את הזמן שלך, זה לוקח בפועל, וזה לא צריך להיות מושלם, אנחנו רק רוצים כמה שיותר עור ככל האפשר. ברגע שהסרת את העור מכל צד של העוף, לשים אותם בצד.
הסר כל שד מן התרנגולות על ידי לקיחת סכין boning שלך בעקבות עצם השד למטה בכל צד. השתמש בעצמות כמדריך הטבעי שלך, בצע את זה כל הדרך למטה כדי להסיר את השד.
לאחר הסרת השדיים, פרפר כל שד על ידי חיתוך החלק העבה ביותר של השד אופקית, יצירת כיס, כמו פתיחת ספר. לאחר butterflied, למקם כל שד בין 2 שכבות של פלסטיק לעטוף, באמצעות פטיש בשר, פאונד עד שהוא 1/4 אינץ ' עבה.
להניח את השדיים עוף שטוח ומפזרים אותם עם מלח ופלפל. מחלקים את המילוי גבינת עיזים בין 4 השדיים, הצבת תערובת המילוי לקראת השליש התחתון של השד, הקרוב ביותר לנקודה הצרה ביותר שלה.
לגלגל את השד סביב המילוי, תוחב בקצוות כפי שאתה מגלגל, כמו שהיית בוריטו.
מניחים את עורות העוף החוצה ולחלק את חמאת עשבי תיבול ביניהם, הצבת החמאה ממש מתחת לנקודה המרכזית של העור.
מניחים את השד התגלגל ישירות על גבי החמאה ולאחר מכן לעטוף את העור סביב העוף, תוחב בקצוות, חוזר על אותו תהליך שעשית כדי לגלגל את השדיים. לאחר התגלגל, לאבטח את העור עם 3 קיסמים, אחד באמצע ואחד בכל קצה.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה.
הוסף את roulades ו לצרוב על כל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות F והמיצים פועלים ברורים, כ -10 דקות.
תן את שאר העוף במשך 5 דקות לפני ההגשה.
הסר את הקיסמים, לחתוך ולהגיש.