צלעות בקר צלויות
גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, פלפל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר, ריבה, שום, רוטב סויה, סוכר חום, רוטב חריף, וחרדל. מערבבים את הבירה. חורים זין בכל רחבי הצלי עם מזלג 2 שיניים.
יוצקים מרינדה על צלי. מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות, משפריצים לפחות פעמיים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה.
יוצקים כ 1 כוס מרינדה למחבת הקלייה, ולהשליך את המרינדה הנותרים.
יוצקים שמן זית על צלי, ומתבלים בפלפל שחור טחון טרי. הכנס מדחום צלייה באמצע הצלי, וודא כי המדחום אינו נוגע בשום עצם. מכסה מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, וקצוות חותם בחוזקה סביב מחבת.
לבשל צלי במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. לאחר השעה הראשונה, להסיר את רדיד אלומיניום. בסט, להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 יותר שעה. קריאת המדחום צריכה להיות לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, ו 170 מעלות F (76 מעלות C) עבור כל הכבוד.
הסר מחבת צלייה מהתנור, מניחים רדיד אלומיניום על צלי, ולתת לנוח כ 30 דקות לפני חיתוך.